Velkommen til

Coaching i Hammel

Hos velværehuset i Hammel finder du vores to coaches, Lene Mondrup og Luna Sommer

Coaching er et fantastisk værktøj til at opnå større selvindsigt, og dermed skabe et mere bevidst liv eller arbejdsliv. I coaching arbejder vi med at flytte dig i livet ved at ændre og fastholde nye vaner og adfærd. 

Resultatet er ofte mere glæde, indre ro og øget energi. Igennem samtalerne får du øje på, hvad der i virkeligheden forhindre dig i at opnå det, du gerne vil.

Et coachingforløb giver dig et trygt, udtømmende og fortroligt rum, hvor der er fokus på det, du ønsker at opnå.

Vores coaches har forskellige fokusområder og baggrunde, som du kan læse mere om herunder. 

Mød

Lene Mondrup


Få værktøjer til at skabe et arbejdsliv i overenstemmelse med den, du inderste inde er og det, der kalder dig. 

Lene har gennem de sidste 15 år arbejdet som HR-partner og HR-chef i både store og små virksomheder. Her fungerer hun som rådgiver og sparringspartner for både ledelsen, teams og medarbejder i forhold til at skabe trivsel og et sundt psykisk arbejdsmiljø.

Lene er uddannet kandidat i virksomhedskommunikation og har desuden efteruddannelse i Psykisk Arbejdsmiljø og coaching med Positiv psykologi. 

Book en indledende samtale, når det er første gang, du kommer til en coaching-session hos Lene
Mondrup. Her er der sat ekstra tid af til at komme omkring dit ståsted lige nu, dine udfordringer og
dine ønsker, mål og drømme i forhold til hvor coaching-forløbet skal bringe dig hen.
Du får nogle øvelser med til næste gang, vi mødes.

Lene tilbyder:

 • Coaching til private og medarbejdere
  I et coaching forløb vil du opdage nye sider af dig selv og se hvorfor, du forhindre dig selv i at opnå det, du gerne vil. Du vil erstatte gamle vaner med nye styrkende vaner og trække beslutninger, der kommer inde fra. Vi arbejder med at sætte og opnå mål, træffe valg, håndtere udfordringer og kriser – med det formål at give dig mere livsglæde og indre ro.

 • Stresscoaching
  Stress er en overbelastning af dit nervesystem, som skal tages alvorligt. Jeg støtter dig i din vej ud af stressen og arbejder med individuelle afklarende smataler om hvad, der forårsager din stress. Vi arbejder også med kropslige forløsninger gennem vejrtrækningsøvelser og dybdeafspændinger. 
  Jeg hjælper også med at lave en plan i samarbejde med din arbejdsplads og leder, så du kan vende tilbage på job uden tilbagefald.
 • Ledercoaching & Team-coaching
  Som leder er det vigtigt at have dit fortrolige rum til at udvikle din lederrolle, din gennemslagskraft og finde klarhed og retning i din egen karriere. Med mere end 15 års erfaring tilbyder jeg også coaching og sparring til erhvervslivet – også i forhold til kommunikation, konflikthåndtering og stresshåndtering.

  Pris:
  Pr. session kr. 1.250,-
  Forløb på 5 sessioner kr. 6.000,-
  (til virksomheder vil der komme moms på beløbet)

Du kan læse mere om Lene og de ydelser som hun tilbyder via hendes egen hjemmeside eller kontakte hende via kontakt@lenemondrup.dk

Luna Sommer Coach Hammel

Mød

Luna Sommer


Coaching, Stresscoaching og Mindfulness

Luna Sommer tilbyder coaching, stresscoaching samt mindfulness- og meditations træning. Hendes fokuspunkter er trivsel, balance og sindsro. Med coaching og mental træning kan du opnå klarhed og blive bevidst om dine inderste værdier og behov, så du får muligheden for at træffe de rigtige valg og dermed skabe det liv, som du ønsker og har brug for. 

Luna Sommer har følgende uddannelser:

Cand. Mag Idéhistorie, køn, kultur og kommunikation // Certificeret Coach og Stress Coach // Mindfulness instruktør // Psykiatrivejleder // NADA behandler // Hatha, Ashtanga og Yin yoga lærer.

Du kan booke en session med Luna Sommer via vores online booking fra. 1 maj 2024