Velkommen til

Din Frisør Hammel


Hos Din Frisør Hammel står vores dygtige frisører klar til at tage imod dig, og tilbyder frisørbehandlinger til damer, herrer og børn – hos os er hele familien er mere end velkommen.
Trænger du til at blive klippet, skal dit hår farves eller permanentes, så kan du trygt bestille tid hos Din Frisør Hammel.

Vi tilbyder også hårvask samt behandling af vipper og bryn. Du kan se den komplette liste af behandlinger og priser  HER.

Vores frisører

Din frisør Tina

Tina Kock

Indehaver af Velværehuset & Din Frisør Hammel
Tina er uddannet frisør og har arbejdet professionelt siden 1999. Frisørfaget er Tinas store passion, og hun er altid klar på at give dig den bedste oplevelse i salonen.

Din frisør Betina

Betina

Frisør hos Din Frisør Hammel.
Betina har næsten 20 års erfaring i frisørfaget. Hun kan med sine mange års erfaring, tilbyde alt inden for frisørfaget til hele familien.

Din frisør Maria

Maria

Frisør hos Din Frisør Hammel.
Maria er en dygtig og kreativ frisør der elsker og lege med farver og glossinger.

Din frisør Marie

Marie

Når du sætter dig i stolen hos Marie, er du i gode hænder. Hun er både dygtig og sød – og så elsker hun at tale med mennesker og dele sin passion for hår og skønhedsprodukter

Salon arbejde, Din Frisør Hammel

Din Frisør Hammel tilbyder

Fleksible frisørtider


Har du problemer med at få flettet et besøg hos frisøren ind i en travl hverdag, så har vi løsningen. Vi sætter nemlig fleksibilitet i højsæde, og finder gerne et tidspunkt til en frisørbehandling, som passer netop dig, uden for salonens almindelige åbningstider.

Mobil Frisør i Hammel

Din Frisør Hammel er også en mobil frisør og mod et mindre tillæg, kører vi også gerne ud til dig, så du kan få behandling i dit eget hjem.
Vi har faste frisør aftaler med flere bosteder og plejehjem i og omkring Hammel. Skal vi komme forbi dig eller en pårørende, er du meget velkommen til at kontakte Tina Kock på tlf. 23 11 12 88 eller skrive til hende på vores Facebook-side.

Tillæg v. Mobil frisør- max 5 km. fra Hammel
Minimumsbeløb for "klip hos dig" kr. 300,-

Du skal acceptere marketing-cookies for at se denne video.

Brow Lamination & Lash lift

Som noget nyt har pigerne i salonen været på Brown Lamination og snart bliver de sendt på Lash lift kursus.

Brow Lamination er en semi-permanent behandling, som er velegnet til de fleste. Behandlingen er særligt god til dig som enten har ustyrlige, krøllede, nedadgående hår, asymmetriske eller tynde bryn. 

Behandlingen laves med permanentvæsker, som gør det muligt at ændre på hårets retning, så vi kan style brynet og sætte det som vi ønsker. Efter dette farves der med almindelig brynfarve og tilretning.

Farven hjælper med at skabe skarphed, symmetri og tæthed i brynet. 

Vi tilbyder også luksusudgave af behandlingen, hvor vi benytter hybrid farve der holder bedre og kan, hvis ønskes, sætte sig lidt på huden for et tættere resultat. 

Disse behandlinger samt farvning, tilretning af bryn/vipper og voksninger vil fra nu af bliver ordnet i et andet rum under mere rolige og behagelige omgivelser. 

Din frisør i Hammel

Kontakt Din Frisør Hammel


Tlf.: 23 11 12 88

E-mail: dinfrisoer@velvaerehuset-hammel.dk

 

At være frisør betyder meget mere, end kun at klippe hår. Vi elsker at se glæden hos vores gæster, når de får en ny frisure eller hårfarve, og der er ingen bedre følelse, end at vide, at man har givet nogen en god oplevelse.